Vinduespudsning i højderne


det kan skidt være en udfordring at få pudset sine vinduer når man bor i lejlighed i landsbyen. det er en udfordring at fremfinde en stige der når helt op på feks. 4 etage. nogle vinduer kan afmonteres, og dette gør selvfølgelig din vinduespudsning en del nemmere, da du kan tage dem med ind i hjemmet, og pudse dem der. alternativet er, at du skal hænge ud af vinduet for, at få pudset ydersiden, hvilket er farligt og vildt meget risikabelt. det er de fleste lejligheder, hvor allesammen vinduer er aftagelige. det kan derfor være en genial ide at få ekspert opbakning til at få dine vinduer pudset. der er en vilde skare af udbydere, men da det er professionelle, der ordner virksomheden, vil der selvfølgelig også være nogle priser forbundet med dette.

fordele og ulemper ved at få ekspert støtte til din vinduespudsning

der er nogle tydelige fordele ved at få opbakning til at få pudset dine vinduer af en ekspert. lige så meget om du lever i lejlighed på 4. sal eller i et ganske almen parcelhus.
almindelig væske fra vandhanen, som man typisk vil bruge, hvis man selv gik i gang med sin vinduespudsning, indeholder lejlighedsvis spor af kalk. dette vil betyde, at der kommer striber på ruderne, og du overhovedet ikke opnår et optimalt resultat. der vil samtidig være nogle teknvirkelig ikker, når du ”tørrer” vandet af ruden, der vil kunne forhindre disse striber.
en ulempe vil blandt andet være, at der er forbundet nogle udgifter med professionel vinduespudsning. der vil dog også være udgifter, hvis man selv valgte at lave det, i måde af udstyr osv. men dette vil være et engangsbeløb, og du vil derfor på enorm lang sigt opnå en besparelse.