Vinduespudsning i højderne


det kan nyttigt være en udfordring at få pudset sine vinduer når man lever i lejlighed i forstaden. det er en udfordring at fremfinde en stige der når helt op på feks. 4 etage. nogle vinduer kan afmonteres, og dette gør selvfølgelig din vinduespudsning en del nemmere, da du kan tage dem med ind i huset, og pudse dem der. alternativet er, at du skal hænge ud af vinduet for, at få pudset ydersiden, hvilket er farligt og vildt meget risikabelt. det er de færreste lejligheder, hvor allesammen vinduer er aftagelige. det kan derfor være en super ide at få ekspert hjælp til at få dine vinduer pudset. der er en voldsome skare af udbydere, men da det er professionelle, der ordner erhvervet, vil der selvfølgelig også være nogle omkostninger forbundet med dette.

fordele og ulemper ved at få ekspert hjælp til din vinduespudsning

der er nogle tydelige fordele ved at få opbakning til at få pudset dine vinduer af en professionel. lige vildt meget om du bor i lejlighed på 4. sal eller i et ganske almindelig parcelhus.
normen vand fra danskvandhanen, som man typisk vil bruge, hvis man selv gik i gang med sin vinduespudsning, indeholder lejlighedsvis spor af kalk. dette vil betyde, at der kommer striber på ruderne, og du slet ikke opnår et optimalt resultat. der vil samtidig være nogle teknoverhovedet ikker, når du ”tørrer” vandet af ruden, der vil kunne forhindre disse striber.
en ulempe vil blandt andet være, at der er forbundet nogle udgifter med ekspert vinduespudsning. der vil dog også være udgifter, hvis man selv valgte at ordne det, i facon af udstyr osv. men dette vil være et engangsbeløb, og du vil derfor på enorm lang sigt opnå en besparelse.