Hvem laver design møbler?

Du har måske allerede købt design møbler, men spekulere på hvem der har lavet dem? Det får du at vide her, med et simpelt svar: Det er skolerne. Det er Danmarks møbelarkitekter der, hvis du har købt af et firma der har danske designere ansat, levere de design møbler som du har.

Hvem uddanner folk der laver design møbler?

For at blive en møbelarkitekt kan du følge to uddannelser – En hvor design er i højsædet og en hvor arkitekten er i højsædet.

Hvis man vælger retningen indenfor design er der designskolen i Kolding, mens der også er kunstakademiet i København. Det er nogenlunde det samme med arkitektuddannelsen, bortset fra at der her befinder sig en skole i Århus.

Hvordan kan vi kende forskel på design møbler?

Det er nemt at finde ud af hvilken stil design møbler har – Alle vil jo kunne sige at den ene stol ikke ligner den anden. Det kræver bare et lille øje inden for feltet, hvis du vil præcisere om det er dansk, svensk, britisk eller – ja, you name it.

Dansk design har det kendetegn at det er kendt for at være lidt gammeldags blandt de unge – dog lyder klassisk og oldschool noget finere i brug samtidig med at det passer godt på danske design møbler, da de netop udstråler: klassisk, men ikke yt.

Britisk, for at nævne en anden, har en mere rå stil, som er et udtryk fra deres lange og netop rå historie.